یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

ابراز همدردی امارات با رژیم صهیونیستی به بهانه هولوکاست!

ابراز همدردی امارات با رژیم صهیونیستی به بهانه هولوکاست! سفارت امارات در اسرائیل ضمن نادیده گرفتن جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، در مورد آنچه که آن را سالروز هولوکاست نامید، با تل‌آویو ابراز همدردی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 07
کد خبر: ۲۳۹۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت امارات در اسرائیل با انتشار مطلبی در صفحه اجتماعی ایکس همدردی و همبستگی خود را به مناسبت آنچه که سالروز هولوکاست نامیده بود، با رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

 

در این پیام، سفارت امارات تصاویر جنایات کنونی و هولوکاستِ واقعی صهیونیست‌ها در غزه را نادیده گرفته و مدعی شده است: خاطرات تلخ گذشته را فراموش نمی کنیم و برای ایجاد آینده‌ای بهتر تلاش می کنیم!

 

امارات در توافق موسوم به آبراهام در سپتامبر سال ۲۰۲۰ روابط خود با رژیم صهیونیستی را عادی کرد.

 

دولت امارات پیش از این محتوایی در تایید هولوکاست را در برنامه‌ریزی آموزشی دانش آموزان گنجانده است که این موضوع با واکنش تند گروه‌های مقاومت همراه شد.

 

خبرگزاری فرانسه در واکنش به این موضوع نوشت که‌ این نشانه ای از گرمی روابط امارات و اسرائیل است. اسرائیل به دلیل اشغال خاک فلسطین به طور گسترده در کشورهای عربی محکوم است. این برای نخستین بار است که به جز اسرائیل،‌ چنین موضوعی وارد کتاب های درسی یک کشور منطقه می شود.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه این گام کشور امارات بعد از عادی سازی روابط با اسرائیل بر اساس توافق آبراهام صورت می گیرد. در این توافق با میانجیگری آمریکا، ۴ کشور عربی امارات،‌ بحرین، مراکش و سودان روابط با اسرائیل را عادی کردند. قبل از این هم دو کشور مصر و اردن روابط را با اسرائیل عادی کرده و یکدیگر را به رسمیت شناخته بودند.

 

همچنین در امارات نمایشگاه هولوکاست نیز راه اندازی شده است. این تنها نمایشگاه هولوکاست در جهان عرب است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار